Bio vernieuwd! Check m:

De Eindhovense/Helmondse driekoppige band Dada's Troost staat voor; in het Brabants, met strakke drums, slappende baslijnen en indie/noise gitaarpartijen keihard te bezingen waar het om gaat. Dada’s Troost is experimentele funkrock zonder taboes, doch serieus èn met een knipoog en hoogst origineel.

Okay, dan komt vaak de vraag "Klinkt als?": We kunnen er niet meer omheen, de band wordt keer op keer met Primus vergeleken; een compliment! Voeg daar de Brabantse tongval en indie invloeden aan toe en je hebt Dada's Troost!

Dada’s Troost is ontstaan in het najaar van 2013. Het eerste jaar van de band liep meteen als een trein met mooie optredens op festivals zoals Eurosjopper en Impact. Najaar 2014 is hun debuut "Fanfare Obesitas" verschenen, het album is uitgebracht op zowel CD als digitaal, te verkrijgen bij alle grote aanbieders zoals iTunes en Spotify. In 2015 bracht de band de single Kennedymars! uit, welke gevolgd zal worden door een live EP waarvan de release gepland staat in december 2015. Deze Live EP zal nummers van "Fanfare Obesitas" bevatten maar ook nieuw materiaal. Het nieuwe materiaal zal iets volwassener en serieuzer zijn dan "Fanfare Obesitas", in de single Kennedymars! is deze richting al goed te horen. Nummers als "De Wraak van Kurt Cobain", "Dikke Auto's"  en "Revolutie" verzekeren ons ervan dat het volgende album divers en pakkend zal worden.